Jet Privat

Shega AIR me Jet-in CESSNA 550 ofron:

• Fluturime VIP për udhëtarë

• Fluturime udhëtarësh për evente të ndryshme (dasma, mbrëmje mature etj)

• Fluturime për misione të ndryshme filmike dhe fotografike (private apo për televizione)

• Sherbim monitorimi ajror të linjave energjitike,

• Sherbim monitorimi ajror të linjave të tubacioneve të naftës dhe gazit

• Shërbim monitorimi ajror për kompanitë telefonike dhe celulare

• Guidë për turistë vendas dhe të huaj

There has been an error.

We apologize for any inconvenience, please return to the home page or use the search form below.